Karides türleri (Marmara karidesi, çalı karidesi -teke-,kaplan veya Mersin karidesi) yem olarak kullanılırken eğer bütün olarak kullanılacaksa, muhakkak başının önünde yer alan sivri testere gibi boynuzu (Rostrum) kırmak gerekir. Et olarak kullanılacağı zaman ise eğer karidesler taze ise direkt soyarak kuyruk kısmını, yok eğer taze değil iseler kısa bir süre kaynatmadan sonra yine soyarak kuyruk kısmı eti bütün olarak veya ufak parçalar kalinde kullanılır.
Etiketler
- Av Malzemeleri (3)
- Avlanma şekli (19)
- Balık Türleri (76)
- Balık Yemleri (14)
- Denizcilik Bilgileri (14)
- Düğüm ve Bağlar (13)
- Lingler (7)
- Mevzuat (2)
- Oltalar (24)
- Önlemler (2)
- Sayfalar (3)
- Videolar (8)
- Yapay yemler ve Avcılığı (11)
- Yararlı Bilgiler (7)
- Yeni Başlayanlar için (4)
- Yumuşakçalar (7)
Hava durumu
İzleyiciler
27 Eylül 2010 Pazartesi
Canlı teke iğneye takılışı
Karides türleri (Marmara karidesi, çalı karidesi -teke-,kaplan veya Mersin karidesi) yem olarak kullanılırken eğer bütün olarak kullanılacaksa, muhakkak başının önünde yer alan sivri testere gibi boynuzu (Rostrum) kırmak gerekir. Et olarak kullanılacağı zaman ise eğer karidesler taze ise direkt soyarak kuyruk kısmını, yok eğer taze değil iseler kısa bir süre kaynatmadan sonra yine soyarak kuyruk kısmı eti bütün olarak veya ufak parçalar kalinde kullanılır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder